Aktiviteter / Gudstjenesten

Gudstjenesten

Hver søndag samles kirken til gudstjeneste fejring klokken 10.30.

Gudstjenesten er engagerende og karismatisk. Der er masser af lovsang, bøn, forkyndelse og mulighed for forbøn og betjening.

Gudstjenesten er i øjenhøjde, så at alle kan være med. Gudstjenesten forsøger at have en hverdagsagtigt sprog, hvor det er muligt. Gæster og nysgerrige besøgende skulle gerne kunne føle sig hjemme uanset hvor de befinder sig i troslivet.

Ved højtiderne skabes der gudstjenester som er festlige og har fokus på den aktuelle højtid.

Den 2. og 4. søndag i hver måned fejrer vi nadver ved gudstjenesten.

Det skal være let at komme til gudstjeneste og invitere gæster med.

Du kan altid hører vores prædikener på YouTube her...

I september og oktober 2019 vil vi gennemgå det Paulus kalder begynderundervisningen i Hebræerbrevet 6:1-2. Paulus nævner omvendelse, tro, dåb, håndspålæggelse, opstandelse og evighed, som seks grundlæggende emner i den kristne undervisning.
Vi tror særligt dette er vigtigt for dig, som er ny i troen på Jesus, men absolut også relevant for dig som har troet på Jesus længere.

September den:
8. Omvendelse v Michael Kaarby
15. Høstfest (ikke en del af serien)
22. Håndspålæggelse v Cindy Mogensen
29. Dåb v Michael kaarby