Aktiviteter / Undervisning

4 nøgler til at høre Guds stemme

Tilmelding

Skriv dig på tilmeldingslisten som ligger på Pinsekirken Bornholms info bord, navn, e-mail-adresse og tlf. nr., eller send din tilmelding pr. mail til David.Olsen@Privat.dk senest søndag den 1. september 2019.

Det er vigtigt, at du deltager i alle 6 onsdages undervisningslektioner, for at få max ud af undervisningen. Hvis du skal have noget ud af undervisning, skal du som minimum deltage i lektioner 2-5, hvor der undervises om de 4 nøgler til at høre Guds stemme.

Du skal have en skriveblok og kuglepen/blyant med til undervisningen, da du efter hver undervisningslektion får mulighed for at afprøve de 4 nøgler til at høre Guds stemme.

En onsdags undervisningsaften fra kl. 19-21 vil forløbe således:

Undervisning i ca. 30 min., efterfølgende får du ca. 10 min. til at afprøve de fire nøgler til at høre Guds stemme, hvorefter vi bruger ca. 5 min. til at dele, hvad Gud har talt til os, afsluttende med mulighed for at stille spørgsmål.

Kaffepause 10-15 min.

Undervisning fortsætter i ca. 30 min., efterfølgende får du ca. 10 min. til at afprøve de fire nøgler til at høre Guds stemme, hvorefter vi bruger ca. 5 min. til at dele, hvad Gud har talt til os, afsluttende med mulighed for at stille spørgsmål.

Den bedste gave du kan give dig selv er, at lære at høre Guds stemme, at lære at 2-vejs kommunikere med Gud, at lære at modtage Guds vejledning til dig dagligt vedr. alle livets forhold og øjeblikkelig adlyde den. Det vil blive til stor velsignelse for dig, din familie, din menighed og menneskerne omkring dig.

Link til undervisningen: "4 nøgler til at høre Guds stemme" på dansk: https://www.cwgministries.org/free-christian-videos-audio-and-books-danish

Eller: Scan QR-koden til undervisningen: "4 nøgler til at høre Guds stemme" på dansk: