Skt Hans aften

Kom og vær med til en hyggelig sankt Hans fest, hvor der er aktiviteter for børn, lækker mad, båltale, midsommervise, sankt hans bål (hvis vi må pga tørken) samt kaffe og kage.

Festen er for alle, der har lyst og vi håber på at mange af vores naboer, venner og bekendte vil komme og være med.

Kl. 17:00
Festen starter, hvor der vil være hoppeborg, fodbold, kreaværksted mm.

Kl 18:00
Der serveres lækkert kød fra grillen med forskellige salater og brød til. Det koster 50 kr for voksne og 25 kr for børn (3-14 år). Der vil være sodavand og vand til maden.
Det eneste du selv skal have med er et tæppe eller nogle havemøbler, som du kan sidde på og spise.

Kl 19:00
Der bliver holdt en båltale, hvorefter vi synger Holger Drachmanns midsommervise. Derefter tænder børnene bålet med fakler og der serveres en gratis kop kaffe og et stykke kage.

Vil du spise med beder vi dig tilmelde dig til info@pinsekirken-bornholm.dk og hvis du vil nøjes med at deltage i aftenens øvrige program er du hjertelig velkommen til at komme uden tilmelding. I tilfælde af regn flyttes festen indenfor i Pinsekirkens lokaler.

Hvor?
Det hele foregår på Sagavej 5 i Rønne.
Tilmeld dig på mail: info@pinsekirken-bornholm.dk