Børn & Unge / Maxdag

Maxdag

Kom til en gigantisk legedag for børn og teenagere, hvor der vil være over 60 forskellige aktiviteter – hveriblandt Rodeotyr, Gladiator-bane, Virtual Reality, Trafikskole, Laser Tag, Ansigtsmaling, Hestevognskørsel, Waterballs, Zorb Ball, Segboards, Bumber Balls, Hoppeborge, Minigolf, Tatoveringer, Menneske Bordfodbold, Det muntre køkken, Skattejegt med detektorer, Segboards-gokarts, Ponyridning, Droner, Boldeland, Racerspil, Fodbolddart, Ballondyr, Splash Me, Brandvæsnets lift, Tumle-område, Guldgravning, Café og meget mere...

Dagen finder sted på Lille Torv i Rønne - samt i Stålegade, Klokkegade, Østervoldgade, Missionskirken & Baptistkirken, og er GRATIS FOR ALLE!!