Drive in gudstjeneste

Baptistkirken, Frelsens hær, Metodistkirken, Missionskirken, Nexø Frikirke, Pinsekirken i Tejn og Pinsekirken i Rønne byder hermed alle velkommen til Pinsegudstjeneste.

Velkommen til fælles frikirkelig Drive in Pinsegudstjeneste ved Hareløkkerne over for travbanen.

Det giver os mulighed for at være sammen om, at fejre kirkens fødselsdag til trods for alle de begrænsninger vi ellers er udfordret af i disse tider.

Lyden vil blive sendt ud via et FM signal. Du kan derfor få lyden helt ind i bilen på din bilradio eller vha din telefon. Frekvensen oplyses på dagen.

Arrangementet følger myndighedernes retningslinjer for covid-19. Der er ikke åbne toiletfaciliteter på pladsen.

Vigtigt: Medbring selv brød/kiks eller lign. samt saft, vand eller lign. så vi sammen - hver for sig - kan afholde nadver i bilen.

Det ville glæde os hvis mange kom i deres bil og havde fyldt den op med sine nærmeste.
Der vil stå medarbejdere klar, som vil anvise dig en p-plads. Vil du gerne holde tæt på scenen er det en god ide at komme i god tid.

Har du ikke mulighed for at komme til arrangementet i bil, kan du se gudstjenesten live på TV2-Bornholm.

Program med sangtekster kan ses og downloades på din telefon eller tablet, eller udskrives hjemmefra på følgende link:

Print ikon