Aktiviteter / Bed & Lyt

Bed & Lyt

Bed og Lyt

Vi starter op igen søndagen den 9. maj 2021 kl. 9.30-10.15 i Lillesalen, hvor vi vil bede for gudstjenesten, børnekirken, kirken mv..

Hvis du oplever, at Gud giver dig et profetisk ord, et billede, et syn, en vision, et bibelvers mv. er du meget velkommen til at dele det med de tilstedeværende.

Skriv venligst ned, hvad du modtager, og aflever det til David Olsen, så det kan blive til trøst, opmuntring og formaning i kærlighed for vore søstre og brødre i kirken.

Sidst i gudstjenesten vil vi læse nogle af de modtagne profetiske ord mv. op.

Hvad vi modtager af profetiske ord, billeder, syn mv. til Onsdagsbøn og til Bed & Lyt, vil vi lægge ind på Pinsekirken Bornholms interne Facebook side i løbet af næste uge.

Visioner og syner mv.

Søg Gud – Gå sammen – Ræk ud