Om os / Aflysning pga. Corona / Covid19

Aflysning pga. Corona / Covid19

På opfordring fra vores regering har vi valgt at aflyse alle arrangementer her i kirken indtil videre, for at bremse coronasmitten.

Vi vil gerne holde fast i vores tema, “Jeg er…” som vi kører til og med påske, og derfor opfordre vi til at læse den daglige tekst i hæftet eller på vores facebookside (Pinsekirken Bornholm). Så længe vi ikke holder gudstjeneste om søndagen vil vi lægge en prædiken eller gudstjeneste op på vores youtubekanal (Pinsekirken Bornholm), som behandler ugens emne.

Har du spørgsmål, brug for en samtale eller skal du i kontakt med kirken er du velkommen til at ringe til kirkens præst, Michael Kaarby på 29729495.

Jesus siger FRYGT IKKE!