Aktiviteter / Gudstjenesten

Gudstjenesten

Hver søndag samles kirken til gudstjeneste fejring klokken 10.30.

Gudstjenesten er engagerende og karismatisk. Der er masser af lovsang, bøn, forkyndelse og mulighed for forbøn og betjening.

Gudstjenesten er i øjenhøjde, så at alle kan være med. Gudstjenesten forsøger at have en hverdagsagtigt sprog, hvor det er muligt. Gæster og nysgerrige besøgende skulle gerne kunne føle sig hjemme uanset hvor de befinder sig i troslivet.

Ved højtiderne skabes der gudstjenester som er festlige og har fokus på den aktuelle højtid.

Den 2. og 4. søndag i hver måned fejrer vi nadver ved gudstjenesten.

Det skal være let at komme til gudstjeneste og invitere gæster med.

Nyt tema:

Når det overnaturlige bliver naturligt

På gudstjenesterne i januar, februar og marts vil vi prædike over dette tema, hvor vi vil fokusere på de overnaturlige aspekter ved den kristne tro, som vi tror på, skal være en del af livet med Jesus. Vi ønsker at leve i det overnaturlige, på en naturlig måde, så det ikke bliver mystisk og underligt, men sundt og tilgængeligt.

Emnerne i 2018 bliver:
7. januar: Når det overnaturlige bliver naturligt - introduktion
14 januar: Dåben
21 januar: Frelsen
28 januar: Helbredelse

4. februar: Gud kommunikerer
11. februar: Nadver
18. februar: Liv efter døden
25. februar: Evigheden

4. marts: Engle og dæmoner
11. marts: Helligånden/tungetale
18. marts: Fælles udsendelsesgudstjeneste i Baptistkirken (de unge skal på missionstur i påsken)