Aktiviteter / Gudstjenesten

Gudstjenesten

Hver søndag samles kirken til gudstjeneste fejring klokken 10.30.

Gudstjenesten er engagerende og karismatisk. Der er masser af lovsang, bøn, forkyndelse og mulighed for forbøn og betjening.

Gudstjenesten er i øjenhøjde, så at alle kan være med. Gudstjenesten forsøger at have en hverdagsagtigt sprog, hvor det er muligt. Gæster og nysgerrige besøgende skulle gerne kunne føle sig hjemme uanset hvor de befinder sig i troslivet.

Ved højtiderne skabes der gudstjenester som er festlige og har fokus på den aktuelle højtid.

Den anden søndag i hver måned fejrer vi nadver ved gudstjenesten.

Det skal være let at komme til gudstjeneste og invitere gæster med.

Fælles Gospelgudstjeneste søndag d. 1. oktober

Vi er inviteret til fællesgudstjeneste sammen med Gospelfællesskabet Bornholm og Rønnes øvrige frikirker i Musikhuzet søndag d. 1. oktober kl 10:00.

Gudstjenesten bliver radiotransmitteret på P1, så du kan jo lytte med hjemme i stuen, men kom og være med!

Lone Møller-Hansen taler denne formiddag.

Der er ikke Gudstjeneste i Pinsekirken den dag.