Aktiviteter / Bøn

Bøn

Hver onsdag morgen klokken 08.30 – 09.00, har vi bøn i kirkens konference rum.

Fra 1. november 2015 bliver der bøn onsdage kl. 09,30-10,00 i lillesalen. Bagefter drikker vi kaffe sammen.

Vi tror på at Gud hører bøn og at bøn forandrer situationer som kan være negative og skaber Guds vilje i de situationer. Vi oplever at når vi beder 2 eller 3 sammen så får vi bønnesvar.

Når vi kommer sammen til bøn om onsdagen, beder vi for mennesker som har behov for forbøn, vi beder for opståede situationer, vi beder for udsatte familier. Vi beder også for vores menighedsfællesskab, samt andre menighedsfællesskaber som har behov for det. Vi beder for Bornholm, Danmark og andre lande som har behov for forbøn. Kort sagt vi beder for alt det som vi oplever at vi skal bede for.

Alle som vil være med til at bede er velkomne.