Aktiviteter / Bagagerumsmarked

Bagagerumsmarked

Lørdag d. 26.maj kl 11.00 til 14.00 afholder vi Bagagerumsmarked i og omkring Pinsekirken Bornholm

Bagagerumsmarked er en blanding af loppemarked og kræmmermarked, hvor alle kan komme med en bil fuld af ting og et bord, leje en stand og sælge deres egne ting til den pris de nu synes.

Hvad koster det?

Prisen for en stand (afmærket areal på ca 3x8 m) er 50 kr for en personbil. Har man anhænger med eller kommer man med en kassevogn, betaler man for to standpladser. Standpladsen betales ved indkørsel til pladsen. Standene fordeles efter 'først til mølle' princippet. Der åbnes for sælgere kl 10, men salget starter først kl 11.

Vores genbrugsbutik vil have åbent denne dag og der vil være mulighed for at købe pølser, kaffe og kage. Der vil også blive solgt genbrugsting fra vores container og Bog og CD-shoppen holder ligeledes åbent. Der vil også være hoppeborg på pladsen.

Hvad bliver pengene brugt til?

Overskuddet fra standgebyret, salget i containeren, genbrugsbutikken og caféen går ubeskåret til to missions- og nødhjælpsprojekter i hhv Peru og Athen, hvor uledsagede flygtningebørn, ældre hjemløse og voldsramte kvinder får hjælp og husly.

Ved yderligere spørgsmål: info@pinsekirkenbornhom.dk

Arrangør: Hjerte til hjerte Genbrug og Café og Pinsekirken Bornholm